Stagiair sustainable talent (arbeids- en organisatiepsychologie)

Uren:
32 – 40 per week

Locatie:
Utrecht

Start datum:
In overleg

Informatie:

Annick Schmeddes

030-8882020

Sustainable Talent is op zoek naar een:
Stagiair sustainable talent (arbeids- en organisatiepsychologie)
3 of 4 dagen per week, Utrecht

Sustainable Talent is hét loopbaanadviesbureau die professionals in duurzaamheid traint, matcht en coacht in carrièrestappen ten bate van de verduurzaming (TripleP) van onze samenleving. 

Er is een transitie nodig naar verduurzaming van onze economie. Er is veel animo van professionals terwijl de banen niet altijd vindbaar zijn en doorspecialisatie vragen.

Sustainable Talent draagt bij door aan de ene kant professionals in duurzaamheid te laten groeien in hun rol en aan de andere kant organisaties te verbinden met professionals in duurzaamheid.

Dat doen we door professionals stil te laten staan bij hun talenten, hun valkuilen en focus te geven waaraan ze willen bijdragen binnen duurzaamheid. We geven ze kennis over duurzaamheidsstrategieën en –modellen, we geven ze inzicht in de gevraagde competenties opdat ze zich een visie kunnen vormen over welke rol ze kunnen spelen. We geven ze tools om de markt beter in kaart te brengen en tools om een sterke waardepropositie of business case te maken voor eigen groeistappen. Daarnaast linkt Sustainable Talent professionals aan relevante netwerken in duurzaamheid.

Ook helpt Sustainable Talent organisaties met het binden en boeien van sustainable talents aan de organisatie. Dat kan door bijvoorbeeld door het voeren van jaarlijkse Intervisiegesprekken op het gebied van duurzaamheidskennis, –visie en –waardepropositie als onderdeel van het persoonlijke ontwikkelingsplan. Sustainable Talent kan ook helpen in het verbinden van Sustainable Talents aan een organisatie door middel van Recruitment 3.0 en retained search. Als laatste kan Sustainable Talent een (onderdeel van een) outplacement traject zijn voor professionals die door moeten groeien naar een nieuwe baan met impact in duurzaamheid.

Met plezier verwelkomt Sustainable Talent een

Stagiair sustainable talent (arbeids- en organisatiepsychologie) (3 of 4 dagen per week)

Bij Sustainable Talent werkt het team met professionals, vaak uit bedrijfsleven, die een weg zoeken om duurzame impact in hun werk te integreren. Dit zijn vaak ambitieuze en talentvolle professionals die focus nodig hebben, en overzicht van de arbeidsmarkt bij duurzame werkgevers.

Als stagiair draag je bij aan:

 • Het geven van workshops en presentaties bij universiteiten
 • Het up-to-date houden van de duurzaamheidskennis
 • Het bijwerken en doorontwikkelen van trainingsmateriaal, zowel coachingsoefening als overzicht over duurzame trends
 • Het geven van input voor nieuwsbrieven
 • Het interviewen van kandidaten ten bate van recruitment
 • Het bijdragen aan community management (offline en online) van Sustainable Talents

Competenties

 • Je hebt een aantoonbare drive voor duurzaamheid (Planet én People)
 • Je hebt goede luistervaardigheden
 • Je hebt presentatievaardigheden 
 • Je ben aantoonbaar een aanpakker en resultaatgericht

Sollicitatie

 • Een goed vormgegeven presentatie over jouw professionele ontwikkeling tot nu toe en welke leerpunten je hebt om in je stagetijd op te pakken.
 • je CV

Deze presentatie en CV gebruiken wij om te selecteren met wie we nader willen kennismaken.

Wat bieden wij?

Een mooie werk- en leerervaring over banen  van de toekomst, namelijk banen op het gebied van duurzaam ondernemen. We hebben ons kantoor coronaproof ingericht. Binnen 3 maanden ben je veel te weten gekomen over mogelijkheden in de duurzame arbeidsmarkt, wat natuurlijk jouw eigen carrièrekansen ook meteen laat toenemen. 

Contact over de functie  030-8882050