Strategische Sessie

Strategische Sessie

Direct maatwerk advies voor een volgende stap in jouw carrière

Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid? Maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap er uit zou moeten zien en wat de mogelijkheden zijn? In een Strategische Sessie van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat om te weten óf je kansen maakt in duurzaamheid en waar die kansen dan ongeveer zijn. Je krijgt advies van Sandra Mantingh  en inzicht in hoe jij een volgende stap kan zetten in jouw carrière in duurzaamheid!

 

Boek een sessie!

Voor wie?

Wil jij een baan die meer voldoening geeft en met meer maatschappelijke, sociale en duurzame impact?

  • Maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn of waar jouw kansen liggen?
  • Of wil jij je carrière in duurzaamheid een boost geven maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap er voor jou uit ziet?
  • Twijfel je of je voldoende kennis en ervaring hebt voor een volgende stap?
  • Twijfel je of je wilt blijven bij je huidige werkgever óf dat je op zoek wilt naar een andere werkgever?
  • Wil je eens sparren over de mogelijkheden en direct advies op maat krijgen over een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid?

Meld je dan aan voor een Strategische Sessie!

Wat levert het je op?

In een Strategische Sessie ga je met Sandra Mantingh in op jouw specifieke situatie en vragen:

  • Je krijgt direct advies op maat over een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid.
  • Je krijgt inzicht in hoe jouw ervaring, kennis, drijfveren, wensen en talenten passen binnen de huidige duurzame arbeidsmarkt.
  • Je krijgt antwoord op de vragen of je de juiste ervaring hebt voor een volgende stap of dat je b.v. nog een aanvullende opleiding nodig hebt.
  • Je krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt binnen de duurzame arbeidsmarkt en waar voor jou de kansen liggen voor een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid.

Kortom, na een Strategische Sessie heb jij inzicht in waar jouw kansen liggen voor een carrière in duurzaamheid!

Programma

Deze sessie bestaat uit een individueel gesprek van 45 minuten met Sandra Mantingh. Vooraf stuur je je C.V. en beantwoord je een vijftal vragen zodat we tijdens de sessie meteen kunnen ingaan op jouw specifieke situatie en vragen. De Strategische Sessie vindt telefonisch of via Skype of eventueel live op ons kantoor plaats op een tijdstip dat jou uitkomt.

Wil je het meeste uit je strategische sessie halen, volg dan vooraf de webinar om te zien hoe Sustainable Talent werkt.

Praktische info

Data: Zelf online in te plannen*
Duur: 45 minuten
Groepsgrootte: individueel
Locatie: Telefonisch of via Skype.  Face to face alléén op maandagen op ons kantoor in Utrecht
Kosten: € 75,- excl. b.t.w.
NB: 50% van deze kosten worden in mindering gebracht wanneer je je inschrijft voor één van onze trainingen!**
Voorbereiding: Graag ontvangen wij vooraf je C.V. en we sturen je een vijftal vragen ter beantwoording.

*Nadat je de Strategische Sessie hebt besteld en betaald, ontvang je een uitnodiging om de Sessie in te plannen in onze agenda. Zo kun je het gesprek laten plaatsvinden op een voor jou geschikt moment en kun je aangeven of je het gesprek telefonisch of via Skype of Face to face wilt. In Augustus is Sustainable Talent 3 weken gesloten. In die periode is geen Strategische Sessie te plannen.

** Geldt voor alle trainingen, programma’s of coaching met minimale waarde van € 150,-.

Aanmelden

Schrijf je nu in voor een Strategische Sessie!

Ja, ik meld me aan!

Reacties van deelnemersPartnerships director bij innovatieve start-up

Ik heb zeker veel gehad aan het advies over mijn CV. Ik ben daardoor gerichter in gesprek gegaan bij scale-ups en heb mijn bereikte resultaten beter kunnen overbrengen. Dit heeft geleid tot 3 banen waar ik uit kon kiezen. In mijn nieuwe job ga ik mij richten op het verder bouwen van een nieuwe organisatie die duurzame innovaties in vastgoed test en implementeert. Een geweldig resultaat.
2019-01-28T14:43:39+00:00
Partnerships director bij innovatieve start-up Ik heb zeker veel gehad aan het advies over mijn CV. Ik ben daardoor gerichter in gesprek gegaan bij scale-ups en heb mijn bereikte resultaten beter kunnen overbrengen. Dit heeft geleid tot 3 banen waar ik uit kon kiezen. In mijn nieuwe job ga ik mij richten op het verder bouwen van een nieuwe organisatie die duurzame innovaties in vastgoed test en implementeert. Een geweldig resultaat.


Tim de Broekert,

De Gezonde Stad
"Annick really helped me in finding a job in the CSR working field. We had one session where we discussed my ambitions in sustainability and my profile. A few months later, she introduced me to an organisation with a vacancy where I would fit and I got the job! Annick has a high value network for professionals in sustainability."
2017-03-22T12:56:32+00:00
Tim de Broekert, De Gezonde Stad "Annick really helped me in finding a job in the CSR working field. We had one session where we discussed my ambitions in sustainability and my profile. A few months later, she introduced me to an organisation with a vacancy where I would fit and I got the job! Annick has a high value network for professionals in sustainability."Stefan Roolvink
De sessie met Annick heeft me ontzettend geholpen bij het vinden van een duurzame baan. Door haar vragen en adviezen weet ik nu goed hoe ik mijn ambitie en vaardigheden het beste kan presenteren, zowel op papier als tijdens een gesprek. Haar kennis en netwerk zijn een meerwaarde voor iedereen die werk zoekt op het gebied van duurzaamheid!
2017-11-21T15:52:36+00:00
Stefan Roolvink De sessie met Annick heeft me ontzettend geholpen bij het vinden van een duurzame baan. Door haar vragen en adviezen weet ik nu goed hoe ik mijn ambitie en vaardigheden het beste kan presenteren, zowel op papier als tijdens een gesprek. Haar kennis en netwerk zijn een meerwaarde voor iedereen die werk zoekt op het gebied van duurzaamheid!

Alba Leon

Alba Leon
Na ons gesprek realiseerde ik mij dat een van de belangrijkste dingen voor mij een gestructureerde werkomgeving is en daar heb ik mij op gefocust. Verder zei je ook dat ik misschien niet zo zeer buiten de sector zou moeten kijken, maar wel naar een grotere organisatie, en dat heb ik ook gedaan. Dus je hebt mij ontzettend geholpen en ik denk dat ik een betere structuur voor mijzelf heb gevonden.
2017-11-29T06:44:25+00:00
Alba Leon Na ons gesprek realiseerde ik mij dat een van de belangrijkste dingen voor mij een gestructureerde werkomgeving is en daar heb ik mij op gefocust. Verder zei je ook dat ik misschien niet zo zeer buiten de sector zou moeten kijken, maar wel naar een grotere organisatie, en dat heb ik ook gedaan. Dus je hebt mij ontzettend geholpen en ik denk dat ik een betere structuur voor mijzelf heb gevonden.

Nog vragen?

Heb je interesse in een Strategische Sessie maar heb je nog vragen? Mail je vraag naar info@sustainabletalent.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk!

 

Print Friendly, PDF & Email