Strategische Sessie

Strategische Sessie

Direct maatwerk advies voor de volgende stap in jouw carrière  

Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid? Maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap er uit zou moeten zien en wat de mogelijkheden zijn?

In een Strategische Sessie van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat om te weten óf je kansen maakt in duurzaamheid en waar die kansen dan ongeveer zijn.

Voor wie

Wil jij een baan die meer voldoening geeft en met meer maatschappelijke, sociale en duurzame impact?

  • Maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn of waar jouw kansen liggen?
  • Of wil jij je carrière in duurzaamheid een boost geven maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap er voor jou uit ziet?
  • Twijfel je of je voldoende kennis en ervaring hebt voor een volgende stap?
  • Twijfel je of je wilt blijven bij je huidige werkgever óf dat je op zoek wilt naar een andere werkgever?
  • Wil je eens sparren over de mogelijkheden en direct advies op maat krijgen over een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid?

Meld je dan aan voor een strategische sessie.

Programma

Een strategische sessie is een individueel gesprek van 45 minuten met één van onze coaches. Wij matchen je op basis van je ervaring en sector aan de beste coach. Vooraf stuur je je cv en beantwoord je een vijftal vragen zodat we tijdens de sessie meteen kunnen ingaan op jouw specifieke situatie en vragen. De strategische sessie vindt via Teams of telefonisch plaats op een tijdstip dat jou uitkomt.

Wil je het meeste uit je strategische sessie halen, volg dan vooraf ons webinar om te zien hoe Sustainable Talent werkt.

Wat levert het op

In een sessie ga je in op jouw specifieke situatie en vragen:

  • Je krijgt direct advies op maat over een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid.
  • Je krijgt inzicht in hoe jouw ervaring, kennis, drijfveren, wensen en talenten passen binnen de huidige duurzame arbeidsmarkt.
  • Je krijgt antwoord op de vragen of je de juiste ervaring hebt voor een volgende stap of dat je b.v. nog een aanvullende opleiding nodig hebt.
  • Je krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt binnen de duurzame arbeidsmarkt en waar voor jou de kansen liggen voor een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid.

Kortom, na een sessie heb jij inzicht in waar jouw kansen liggen voor een carrière in duurzaamheid.

Praktische info & aanmelden

Datum: In overleg 
Duur: 45 minuten 
Groepsgrootte: individueel
Locatie: via Teams of telefonisch
Kosten: € 125,- excl. btw (€ 151,25 incl. btw)
NB: 50% van deze kosten worden in mindering gebracht wanneer je je inschrijft voor één van onze trainingen!**
Voorbereiding: Graag ontvangen wij vooraf je cv en we sturen je een vijftal vragen ter beantwoording.

*Nadat je een Sessie hebt besteld en betaald, ontvang je een vragenlijst. Na ontvangst zullen wij je koppelen aan een beschikbare coach en plannen we de sessie met je in via MS Teams of telefonisch. 

** Geldt voor alle trainingen, programma’s of coaching met minimale waarde van € 150,-.

Reviews

Tim de Broekert

Annick really helped me in finding a job in the CSR working field. We had one session where we discussed my ambitions in sustainability and my profile. A few months later, she introduced me to an organisation with a vacancy where I would fit and I got the job! Annick has a high value network for professionals in sustainability.