Sustainable Talent Journey professional (32-36 uur) (gesloten)

Sustainable Talent Journey professional (32-36 uur) (gesloten)

Uren:
32-36 uur.

Locatie:

Utrecht

Start datum:

1 mei of 1 juni

Informatie:

Annick Schmeddes

030-8882050

Sustainable Talent Journey Professional

Sustainable Talent is hét loopbaanadviesbureau die professionals in duurzaamheid traint, matcht en coacht in carrièrestappen ten bate van de verduurzaming (TripleP) van onze samenleving. Dit doen we in open progamma’s en In-Company.

Sustainable Talent draagt bij door aan de ene kant professionals in duurzaamheid te laten groeien in hun rol en aan de andere kant organisatie(team)s te verbinden met professionals in duurzaamheid.

Dat doen we door professionals stil te laten staan bij hun talenten, hun valkuilen en focus te geven waaraan ze willen bijdragen binnen duurzaamheid. We geven ze kennis over duurzaamheidsstrategieën en –modellen, we geven ze inzicht in de gevraagde competenties opdat ze zich een visie kunnen vormen over welke rol ze kunnen spelen. We geven ze tools om de markt beter in kaart te brengen en tools om een sterke waardepropositie of business case te maken voor eigen groeistappen. Daarnaast linkt Sustainable Talent professionals aan relevante netwerken in duurzaamheid.

Ook helpt Sustainable Talent organisaties met het binden en boeien van sustainable talents aan de organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door het voeren van jaarlijkse Intervisiegesprekken op het gebied van duurzaamheidskennis, –visie en –waardepropositie als onderdeel van het persoonlijke ontwikkelingsplan. Sustainable Talent kan ook helpen in het verbinden van Sustainable Talents aan een organisatie door middel van Recruitment, en Talent Development Programma’s en Sustainability Trainings.

Wegens groei zoekt Sustainable Talent een:

Sustainable Talent Journey Professional (32-36 uur)

De ideale kandidaat

We zoeken iemand met ervaring en met plezier in het recruitment/trainers/talent ontwikkelingsvak.

Het liefst heb je al 2-5 jaar ervaring als recruiter/ talent sourcing professionals of communitymanager in duurzaamheid.

Je begrijpt dat organisaties duurzame innovaties ambiëren en dat hun mensen het verschil maken. De juiste mensen op de juiste plek  zetten, om duurzaamheid te bereiken: dat is onze missie. En om dát goed te doen moeten we weten wat de duurzame professionals kunnen én ambiëren. 

Samen met het team bouw je aan onze community (die op zoek is naar duurzame banen). Je draagt bij aan slimmer management van onze community door onze database goed bij te houden en actueel te houden. We werken alleen met professionals en werkgevers met duurzame ambities; kwaliteit in relatiemanagement is essentieel.

Dankzij jouw werk kunnen we de groei van duurzame professionals en werkgevers versnellen. Sustainable Talent voegt waarde toe met (leiderschaps)coaching, inhoudelijke trainingen en matchmaking.

Een werkweek bij ons kan bestaan uit het toesturen van duurzame vacatures naar onze community leden; op Linkedin een 20-tal professionals benaderen, vragen van nieuwe en bestaande professionals uit onze community over sustainability best practices verzamelen en beantwoorden,  een webinar geven over een nieuwe duurzame strategie, onze database bijhouden, 1 op 1 interviews met duurzaam gedreven professionals voeren over hun ambities en een passende rol bij hun ambities en het bouwen van een trainingsprogramma’s om deze professionals meer regie te laten nemen op duurzaamheid binnen hun werkomgeving. Zeer divers dus.

Sleutelwoorden zijn: kennis op duurzaamheid (willen bouwen), community bouwen, klantmanagement met duurzame werkgevers,  HR services als recruitment, training en trainingen bouwen

Jouw werkervaring:

  • Het liefst heb je al 2-5 jaar werkervaring in recruitment/talentsourcing. Ervaring met online recruitment is een pré.
  • Bouwen van talent communities
  • Accountmanagement en projectmanagement
  • Ervaring met bouwen van trainingsprogramma’s is een pré.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
  • Je hebt universitaire opleiding, bent analytisch
  • Je hebt aantoonbare motivatie op het gebied van duurzaamheid, bijv je hebt traningen op dit gebied gevolgd of je bent actief bij een duurzaam netwerk.
  • Je bent proactief
  • Je houdt van variatie in jouw werkzaamheden
  • Je bent klantgericht, dienstverlenend.

Wegens groei zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Je komt te werken in een team waarbij persoonlijke ontplooiing en leiderschap centraal staat. Samen met het team werken we aan de missie: een wereld waarbij professionals zelf regie kunnen nemen op hun duurzame ambities.  De ambities zijn groot, de resultaten zijn concreet.  Je werk bestaat uit leren van, bij en mét  duurzame innovatieve organisaties. 

Zie hier Annick’s TED Talk die onze Strategie vertelt.

En zie hier ons team

Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Reageer naar annick@sustainabletalent.nl, wij zijn geïnteresseerd naar je ervaring.
Deadline is 19 april, gesprekken zijn gepland op 21, 22 en 26 april. 
Start zsm.