Pytsje Bakker

Ik heb echt enorm veel gehad aan de Sustainability Career Guide. De voorbereidingen en gesprekken waren erg fijn. Tijdens deze gesprekken onderzocht ik samen met Annick mijn twijfels en zorgen over mijn groeimogelijkheden. Nadat Annick me op een vacature heeft gewezen, waar ik voor ben aangenomen, besloot ik nog wel de modules af te maken, omdat er veel waardevolle video’s tussen zitten!

Rolf Kirkels

Na het afronden van mijn baan heb ik eerst een loopbaantraject gevolgd. Hierdoor kwam ik weer meer in mijn kracht te staan. Ik voelde me sterk om mijn passie te volgen en te kiezen voor het werkveld van milieu/duurzaamheid/MVO. Maar waar zijn die banen en waar vind ik die? Hoe zou ik daarin passen? Dat zijn vragen die beantwoord zijn in de SustainabilityCareerGuide van Sustainable Talent. Door persoonlijke begeleiding van de coach werd mijn inspiratie versterkt, hebben we mijn profiel/pitch aangescherpt voor duurzaamheid en kreeg ik vacaturetips. Door te sparren met andere academie-genoten vonden we herkenning bij elkaar en konden we elkaar motiveren en helpen met praktische tips. Uiteindelijk kon ik binnen een half jaar beginnen in mijn duurzame baan!

Robert van Groen

Wat is duurzaamheid? Hoe kan ik mijn talenten daarin uit laten komen? Deze lastige vragen worden stap voor stap concreet gemaakt in de blended online leeromgeving van Sustainable Talent. Doordat je dit traject met medecursisten volgt en ontmoet in de live Q&A’s, leer je gelijk van elkaars standpunten. Super interessant!

Bregje Thijssen

Mede dankzij de training van Sustainability Career Guide heb ik de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar de provincie Gelderland. Een provincie met flinke klimaatambities waar ik me erg thuis voel! Ik ben onderdeel geworden van de werkgroep Gedrag binnen Code Groen, een programma waarin de provincie werkt aan haar klimaatambities en de (steeds hogere) plaats op de CO2-prestatieladder. Binnen werkgroep Gedrag proberen we medewerkers en partners te motiveren om die extra stap te zetten en laten we de ambities ook terugkomen in ons beleid. Veel dank Annick, voor de inspiratie en het zetje!!