Waste Engineer / Data Analist – Milgro (closed)

Waste Engineer / Data Analist – Milgro (closed)

Geplaatst op: 29 juni 2022

Hours:
32-40hr per  week

Location:

Rotterdam

Starting date:
ASAP

Information:

 info@sustainabletalent.nl

030-8882050

 

Voor Milgro zoeken wij per direct  een startende en enthousiaste collega voor de functie van:

Waste Engineer / Data-analist

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Functieomschrijving

Als Waste Engineer (data-analist) zorg je er bij de opdrachtgever voor dat de hoeveelheid restafval wordt gereduceerd waardoor er minder afval wordt verbrand en er meer stromen worden gerecycled of hoogwaardiger (ecologisch & economisch) verwerkt.

Je zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers – nadat ze zijn aangesloten op ons digitale managementsysteem – beschikken over de juiste doelstellingen voor hun afval- en grondstoffenmanagement. Je ontwikkelt en ontwerpt optimale inzamelstructuren en -configuraties, waarvan je de businesscase doorrekent. Je interpreteert data, trends en benchmarks en vertaalt dit in analyses en verbetervoorstellen. Je onderhoudt goede relaties met stakeholders op operationeel en tactisch niveau en bezoekt regelmatig klanten en/of dienstverleners op operationeel niveau.

De ideale kandidaat

  • Heeft een voltooide HBO- of academische opleiding in bijv. technische- of bedrijfswetenschappen;
  • Heeft affiniteit met techniek en data;
  • Is in het bezit van sterke analytische en projectmatige kwaliteiten, is gestructureerd in aanpak en effectief in plannen en organiseren;
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen, kan omgaan met tijdsdruk en is stressbestendig;
  • Kan uitstekend omgaan met data-analyse tools, zoals bijvoorbeeld Power BI;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • Kan op uiteenlopende niveaus verbinden en draagvlak creëren;
  • Krijgt energie van een dynamische en ondernemende cultuur binnen een groeiende organisatie.

Wat kan je van Milgro verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro is een scale-up en is de verbinder tussen bedrijven die zich willen ontdoen van afval (“ontdoeners”) en ontvangers en verwerkers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer, werken in een circulair pand én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Je komt te werken in een team van 13 Waste Engineers en ruim 100 indirecte collega’s.

Enthousiast geworden…

…en ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie. Jouw sollicitatie kun je richten aan Lina Baranowski en sturen naar marloes@sustainabletalent.nl