Jasper

Sustainable Talent coach Yvette kan goed snel doordringen tot de kern van het probleem. Mijn vraagstelling was in het begin wat vaag, ook voor mezelf, maar Yvette wist daar snel de kern uit te halen. Via verschillende oefeningen heeft ze me mezelf in slechts een paar sessies echt beter laten leren kennen. Hiermee heb ik nu meer regie in zowel m’n werk als daarbuiten.

Agnes Otten

Uit onze mooie intervisiegroep bleek dat functies in duurzaamheid bij de werkgevers van de groep veelal éénpitters waren.De issues in de intervisiegesprekken met deze duurzaamheidsfunctionarissen waren om die redenvoor en ieder héél herkenbaar.Dat schept gelijk een band en je kan elkaar werkelijk verder helpen omdat ieders werkervaring en competenties wél verschilden.Ik heb bijzonder veel aan de sessies gehad omdat elk issue ook een concrete spiegel voor jezelf was. Hoe doe ik dit en/ of hoe ga ik hier mee om. De inzichten kan je de volgende werkdag meteen inzetten.

Anna Herweg

Door te zorgen voor een omgeving waar de deelnemers op een informele en laagdrempelige manier het gesprek met elkaar kunnen aangaan zorgt Sustainable Talent voor een uitwisseling tussen mensen op een zodanige manier dat je van elkaar leert. Wat ik heb geleerd draag ik met me mee, en daarnaast een hele leuke uitbreiding van netwerk en contacten!

Pytsje Bakker

Ik heb echt enorm veel gehad aan de Sustainability Career Guide. De voorbereidingen en gesprekken waren erg fijn. Tijdens deze gesprekken onderzocht ik samen met Annick mijn twijfels en zorgen over mijn groeimogelijkheden. Nadat Annick me op een vacature heeft gewezen, waar ik voor ben aangenomen, besloot ik nog wel de modules af te maken, omdat er veel waardevolle video’s tussen zitten!

Rolf Kirkels

Na het afronden van mijn baan heb ik eerst een loopbaantraject gevolgd. Hierdoor kwam ik weer meer in mijn kracht te staan. Ik voelde me sterk om mijn passie te volgen en te kiezen voor het werkveld van milieu/duurzaamheid/MVO. Maar waar zijn die banen en waar vind ik die? Hoe zou ik daarin passen? Dat zijn vragen die beantwoord zijn in de SustainabilityCareerGuide van Sustainable Talent. Door persoonlijke begeleiding van de coach werd mijn inspiratie versterkt, hebben we mijn profiel/pitch aangescherpt voor duurzaamheid en kreeg ik vacaturetips. Door te sparren met andere academie-genoten vonden we herkenning bij elkaar en konden we elkaar motiveren en helpen met praktische tips. Uiteindelijk kon ik binnen een half jaar beginnen in mijn duurzame baan!

Robert van Groen

Wat is duurzaamheid? Hoe kan ik mijn talenten daarin uit laten komen? Deze lastige vragen worden stap voor stap concreet gemaakt in de blended online leeromgeving van Sustainable Talent. Doordat je dit traject met medecursisten volgt en ontmoet in de live Q&A’s, leer je gelijk van elkaars standpunten. Super interessant!

Bregje Thijssen

Mede dankzij de training van Sustainability Career Guide heb ik de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar de provincie Gelderland. Een provincie met flinke klimaatambities waar ik me erg thuis voel! Ik ben onderdeel geworden van de werkgroep Gedrag binnen Code Groen, een programma waarin de provincie werkt aan haar klimaatambities en de (steeds hogere) plaats op de CO2-prestatieladder. Binnen werkgroep Gedrag proberen we medewerkers en partners te motiveren om die extra stap te zetten en laten we de ambities ook terugkomen in ons beleid. Veel dank Annick, voor de inspiratie en het zetje!!

Tanja Vos

Your Future Proof Career heeft mij meer duidelijkheid gebracht over de grote duurzame wereld en waar ik mijzelf daarin zie. Welke organisaties en bedrijven me aanspreken. En welke ook absoluut niet. Mede dankzij de persoonlijke coaching in het traject heb ik deze stap naar het ondernemerschap durven te zetten.

Felix Faassen

Het is heel erg fijn om te kunnen spiegelen met mensen die ook vanuit hun persoonlijke en professionele ervaring je kunnen coachen. Annick heeft mij fantastisch geholpen. Haar open en persoonlijke benadering en kritische vragen, gecombineerd met een solide proces hielpen mij om op zoek te gaan naar mijn kernwaarden.

Niels Hazekamp

Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!